Nog twee weekjes ...
Door: Jasmien
Blijf op de hoogte en volg Jasmien
03 Januari 2009 | België, Leuven
Het plan is om daarna de bus te nemen, hopelijk om 17.50 anders moeten we een uur wachten, die ons naar Turku zal brengen. Na ongeveer een half uurtje zullen we een overstap moeten maken ... Ik ben benieuwd!
Ondertussen is ook de tijd aangekomen dat ik mensen voor de laatste keer zie ... Wel vreemd elke keer zo zeggen: Tot binnen 3 maanden!, in plaats van: Tot de volgende keer! ...
Viavia ben ik ook in contact gekomen met een oud-scoutsleider die ondertussen al enige tijd in Finland verblijft. We hebben al veel informatie en nuttige tips gekregen. Waarvoor dank Bram!
En toch ook al even een 'dankjewel' voor al de andere mensen die hun steen(tje) al hebben bijgedragen tijdens de voorbereidingen.
Gisteren heb ik mailtjes verzonden met het bericht dat ik hier mijn weblog zal bij houden. Van sommigen heb ik zeer lieve mailtjes gehad, dat doet me echt deugd! Aarzel zeker niet om mailtjes te sturen, of om te reageren op mijn berichtjes. Ik ga zeker mijn best doen om er zo snel mogelijk een antwoordje op terug te sturen.
Ik denk dat ik voorlopig weer alles verteld heb, wat er moest gezegd worden. Ik ga hier eens afsluiten en nog wat beginnen blokken...Want voor het vertrek staan er uiteraard nog wat examens op de agenda!
Tot snel!
03 Januari 2009 - 17:14
Lieve:
ahaa, de finland-gangster, hehe. Om maar even te zeggen: als de bus vanuit Helsinki zelf vertrekt, dan ben je best wel nog even onderweg vanaf de luchthaven. Tkan ook wel dat'ie vanaf de luchthaven zelf vertrekt. En als je véél tijd moet doden daar: mijn familie woont op 10min. van de luchthaven :)
In ieder geval: geniet met volle teugen van winter in finland! Onnea!
Lieve -
03 Januari 2009 - 18:11
Tina:
Jihaaa! Het aftellen is eindeljk begonnen! Tot gaaauw! -
03 Januari 2009 - 20:59
Annelies Raf En Geert :
Geniet maar van de stage ginder en vergeet beginnen drie maand niet terug te komen he :) -
03 Januari 2009 - 23:22
Jasmien:
@ Lieve: de bus vertrekt aan de luchthaven zelf, maar we gaan zeker nog wel eens terug gaan naar Helsinki .. bij het terug komen waarschijnlijk daar overnachten..wegens het vroege uur van vertrek
@ Annelies: vergeten terug te komen zal er niet inzitten, tickets zijn al geboekt en betaald ;-) -
04 Januari 2009 - 16:18
Nina:
nog maar 2 weken?! spannend! Nu begint het echt te korten eh..
Geniet ervan en kom thuis met bergen ergo-ervaring om met je klasgenootjes te delen eh..
En ik denk dat Annelies bedoelt dat ge niet moogt thuiskomen met ne schone blonde Fin.. ;) -
04 Januari 2009 - 16:27
Jasmien:
@Nina: ik zal zeker mijn best doen .. En de blonde Finnen laat ik lekker ginder! hihi :-)