Een iets wat mindere dag...
Door: Jasmien
Blijf op de hoogte en volg Jasmien
29 Januari 2009 | Finland, Turku
Het is al een aantal daagjes dat ik me maar halfjes voel...Ik hoop dat ik hier niet ziek ga worden!
Ik kijk uit naar het weekend, een beetje rust! We hebben nog geen grote plannen gemaakt om grote uitstappen te doen ofzo...Een beetje werken voor stage, nog wat mensen zien en wat relaxen!
Ondertussen zijn er toch wel wat Belgische dingen die ik stilaan meer en meer begin te missen:
Zo heb ik hier nog géén frietkot gezien! Wat een schande! Enkel Mc Donalds en Hesburger, iets typisch van hier...En nee ik ben er nog niet geweest!
Ook de gezellige avondjes in Leuven en Kessel - Lo begin in stilaan meer en meer te missen...
Nu zijn we klaar om nog eventjes iets te gaan drinken in Turku en te ontspannen...
Tot later!
Update: Net terug van een avondje uit. Eerst met Eva afgesproken om samen met haar naar Jenni gegaan.
Wachtend op de bus naar Jenni, hebben we nog een tof winkeltje met oorbellen ontdekt...hihi...Ik denk/ben er vrij zeker van, dat ik er op mijn gemakske nog eens naartoe zal gaan!
Bij Jenni hebben we kunnen kennismaken met de Finse studententraditie bij het uitgaan. (Foto's volgen later op Picasa...) Daarna zijn we naar een Nightclub gegaan...Nog nooit geziene dingen daar gezien. In Finland is het de traditie om 'marks' te verzamelen bij het uitgaan...Alleen de eerste 50 of 100 mensen krijgen zo eentje ... En jahoor we waren er bij! We kwamen binnen in een gezellige bar, nog wel goede muziek...Een uurtje later ging de karaokebar open, echt grappig!
Ik ben toch maar op tijd vertrokken...Aangezien de rest van de dag niet zo super was en ik mijn nachtrust wel kan gebruiken!
Hopelijk een volgende keer niet halfjes, maar helemaal en veel plezier dan!
Slaapzacht!
30 Januari 2009 - 21:17
Kristien Scheers:
Dag Jasmien,
Moest je mijn echte naam niet kennen; ik ben Germaine van de zegeltjes hé.
Een hele ervaring blijkbaar daar in het hoge noorden. Wij denken dat we hier een strenge winter hebben maar ginder is het nog een stuk erger blijkbaar.Maar dat zal je ook wel overleven hé. E -
30 Januari 2009 - 21:22
Kristien Scheers:
Blijkbaar op verkeerde knop gedrukt bij de vorige mail want hij was ineens weg.
Ik wens je nog veel plezier en een deugddoende stage zodat je met veel nieuwe ervaringen kan terug keren naar Belgie.
Nog veel groetjes en een dikke knuffel.
Kristien