Laatste berichtje uit Finland!
Door: Jasmien
Blijf op de hoogte en volg Jasmien
17 April 2009 | Finland, Turku
Woensdag was er dan de goodbye - party in Onnela. Ook de vrienden uit Salo zijn afgekomen. Ze waren met niet veel, maar dat maakte niet uit!
Het was een heel ander feestje dan we daar in Onnela gewoon zijn! Heel speciaal volkje, op het einde vond ik het niet zo leuk meer ...
In de taxi nog grappige taferelen meegemaakt met Dario die zo zat als een patat was en zoveel plezier had met zichzelf!
Donderdag moest ik al om half negen op school zijn! Help! Ik lag er pas om half vijf in! Dat was dus even pijnlijk. We moesten de laatste papieren gaan halen/invullen. Uiteindelijk kregen we slechts 1 papier en was het op een half uurtje afgerond! Tssss! En daarvoor moesten we opstaan! Maar goed, het document bleek het allerbelangrijkste te zijn van heel ons verblijf.
Papieren met de punten hebben we nog niet gekregen, maar ik weet ze al wel en ben echt tevreden!
Van Fins was ik toch even verschoten! Een 5 in hun systeem! Jeeej! Ik verwachtte een 3 ofzo.. Oeps! Ook multiprofessional en get finternational waren goed!
Voor de rest op donderdag niet zoveel meer gedaan... In stukjes nog wat geslapen, boodschappen gedaan.. nog wat gewerkt.. Ik was niet echt in staat om veel dingen te doen :-).
Zo raar, mijn laatste échte dagje in Turku. Ohja, ik ben wel nog een paar verrassingen gaan halen. Want op woensdag waren ze er niet! Oeps!
Toch maar een beetje op tijd gaan slapen, althans, dat wou ik...
Maar het was toch niet echt heel op tijd ..
Vrijdag: Inpakken en kuisen = korte en bondige samenvatting van de dag!
Straks nog wel samen eten met Delphine en Nathalie. Daarna gaan we nog naar een mini feestje op een appartement van iemand die ook vanavond vertrekt en zelfde bus richting Helsinki neemt.
Om 2uur vertrekt die bus, dus tegen 1uur nemen we de bus richting centrum, om daarna naar de vertrekhalte van de bus te stappen.
Als alles goed verloopt komen we dan rond half 5 aan, aan de luchthaven.
We hebben daarstraks al ingecheckt, dus we moeten enkel bagage afgeven...
Hopelijk niet teveel kilo's!
Inschepen om 6.00 en opstijgen om 6.30!
Spannend!
Aankomst voorzien rond 8h in Düsseldorf! Daarna nog een hele rit naar huis! Het zal een lange avond/nacht worden!
Hopelijk kan ik een beetje slapen! Anders zal het zaterdag vroeg bed in zijn :P!
Tot in België!!