Schaatsen - Eerste post!
Door: Jasmien
Blijf op de hoogte en volg Jasmien
09 Februari 2009 | Finland, Turku
Een uurtje later was het tijd om naar de stage te vertrekken. Ik ben toch maar op tijd vertrokken omdat ik dacht dat ik er nu wel iets langer zou overdoen dan de gewoonlijke 5 minuutjes...En gelukkig dat ik vroeger vertrokken was! De bus nog gehaald en voorzichtig naar de stage gewandeld.
Tegen 14uur daar terug vertrokken, voorzichtig!, vertrokken richting centrum. Klaar om de bus te nemen richting school voor onze tweede les van Multiprofessional Rehabilitation. Niet altijd even boeiend..maarja.
Na de les even het zwembad gaan checken: openingsuren en kostprijs, ik zou toch graag wat gaan zwemmen hier!
Naar de winkel - boodschappen doen. Toen we terug aan het appartement kwamen, zei ik tegen AC dat ik nog even de post ging checken, in de hoop dat het artikel zou aangekomen zijn...Helaas...Niks...Maar! Er was wel een andere enveloppe en mijn naam stond er op! Joepie! Mijn eerste post! Dankjewel Ingrid, Koen, Ben en Jorn! Echt fijn om een envelopje te krijgen en vol spanning te lezen! Super!
Daarna toch maar even een mailtje gestuurd om te bedanken! Na het mailtje aan het eten begonnen, mmmm, wat heeft dat wéér gesmaakt!!
Nu ga ik nog wal cultural diariers schrijven, én ik denk dat ik mij vanavond eens een warme choco ga maken. Njami!
Morgen stage - Finse les - eten - naar de sauna! Drukke dag dus!
Näkemiin!
10 Februari 2009 - 19:41
Anouschka:
Jasmien,
super wat je allemaal meemaakt...geniet ervan, want voor je het weet is het einde al inzicht...heel veel groetjes,
anouschka