Zondag: wasdag - kuisdag!
Door: Jasmien
Blijf op de hoogte en volg Jasmien
15 Februari 2009 | Finland, Turku
Het was echt lekker! Super eenvoudig, maar het smaakte. Wel iets raar...Zeewier waar je rijst moet opleggen...Eerst een stukje puur geproefd, Bah! Maar met de rijst was het nog wel te doen!
We hadden ondertussen beslist dat we naar Börs zouden gaan (een andere club in Turku) samen met de andere mensen die we ondertussen leren kennen hebben.
Kristel en Glenn kwamen langs op het appartement van Nathalie, en samen namen we de bus richting Turku. Nog even gestopt onderweg voor wat foto's Turku by night.
Daarna naar Börs...Spannend paspoort controle. De eerste laat zien, OK, de tweede laat zien, OK, de derde laat zien, niet OK, wie was het..Jaja, ik! Minimum leeftijd 21 jaar... Tis nie waar hé!!!
Bodyguard zette mij aan de kant en controleerde de rest...Daar stond ik mooi! Omdat de rest 21 jaar of ouder was, heeft hij mij toch binnengelaten, Oef!
We waren daar al rond 22h, omdat we dan geen inkom moesten betalen, vanaf 23h is het 8euro! ZOT! Want om iets te drinken ben je ook al 6-7euro kwijt! Zucht!
Eenmaal we binnen waren was het echt fijn! Veel goeie muziek, veel Belgische muziek. De anderen keken nogal raar op als we met z'n vieren uit volle borst aan het meezingen waren. Heerlijk!
Leuke avond! 2u30: Tijd om de bus terug te nemen en bedje in te kruipen.
Op zondag is géén wekker gezet! Om half negen wakker, maar toch nog eens omgedraaid. Twee uurtjes later toch maar opgestaan.
Op het gemakje ontbeten en begonnen aan de stageopdracht.
In de voormiddag het appartement eens gedweild! Het was nodig! En nog eens gaan wassen, dat was ook nodig!
Voor de rest van de dag geen speciale dingen meer gedaan. Beetje geprutst, wat praktische dingen in orde gebracht.
Straks erwtjes en worteltjes eten!
Njami!
Op tijd bedje in voor een drukke stage week! Mijn stagebegeleidster heeft een weekje verlof. Het is hier de plaatselijke krokusvakantie nu.
Maandag en dinsdag moet ik naar een verschillende plaats gaan. Woensdag tot vrijdag ga ik mee naar de stageplaats van AC. Ben benieuwd om op deze drie plaatsen een snelle blik te kunnen werpen!
Daarna nog één gewoon stageweekje, daarna weekje Lapland en daarna bezoek!
Leuke vooruitzichten dus!